Blogini lukiat! ( pyrin 35)

Banniton joulukuu

Banniton joulukuu

maanantai 28. marraskuuta 2011

Anteesk etten oo blogannu :(((

Anteesk ettten oo blogannu :((( Mul on olu niin kiireit eikä äiti päästäny koneelle :((((((((( En oo pysyny näis Panfun asiois kärryil .() Mut siel on vissiin joulukuusi :)) Arvatkaas mikä juhla on ennen jouluaattoa??? No tietenkin ITSENÄISYYSPÄIVÄ! Eikö se muka ole tärkeä juhla? Eikö sitä saisi juhlia? Minusta itsenäisyyspäivä on tärkeä juhla ja sitä PITÄISI juhlia. Minusta ainakain :) Mutta, älkää välittäkö tämän oudon pandna oudoista jutuista .) Musta itsenäisyyspäivä on yhtä tärkeä ku jouluki :) Tein itsenäisyyspäivää varten uuden yliksenkin :) Paan sen sillä viikolla millon on itsenäisyyspäivä :) Ressu, voit kopstata sen yliksen jonka tein sulle tuolt kopsattavaa-sivulta :)) Ei tietenkään oo pakko koska se ei oo eriyisen hieno :(( En ole käsistäni kovin kätevä kuten esim. HansQu, Tille, Hannis, Ressu jne.

Mun pitää mennä ku, musta äiti yrittää estää mua menemästä koneelle :(( En tiiä miks katotaan kerkeenkö bloggailla paljon yhtään :((( En haluaisi lopettaa bloggari-uraa tähän :((

Heippa, Sanni

2 kommenttia:

  1. Ihana ylis! <3 Kiitos. Muuten, saako siihen lisätä tekstin. Siis esim "Ressun panfublogi?"

    VastaaPoista
  2. Tietty saat! Sehän oon sun omas! ( eikä se oo hieno )

    VastaaPoista

Hei sinä siellä!
Olen tällä hetkellä lopannut mutta kommat joskus tarkistan :) Saatan ehkä vastaillakkin kommiin joten silmät tarkkana OO Kommavalvonta ei nyt ole päällä mut toivon että käyttäydyt asiallisesti :))

Mukavaa kommailua <3 <3 <3 <3