Blogini lukiat! ( pyrin 35)

Banniton joulukuu

Banniton joulukuu

lauantai 26. marraskuuta 2011

Max kipii emt :)

Hellurei pandat! Srokke et en oo kirjotellu paljooon!! Ei oo mittään ihmeelist tapahtunu muutku et Max on vielki kipiä öö emt :)))))) Ressu, muuten se kommentti jos luki et mul on muka vähentyny lukijat niin ei oo oikeesti se oli vaan seko se miniläppäri :() Ja Ressu sun ylis on pian valmis saan sen ehk huomen tai maanantain blogiin öö emt,,,, Katotaan kerkeenkö huomen ku pitäis mennä adventti-kirkkoon laulaan ja sit tallille iltapäiväl emt. Ja kiitti kaikille jotka osallistu siihen mun Kisaan. ( clickaa kisaan sanaa se aukeaa uuteen nettiin C: ja osallistu C:)

Pinkki2:nen teki oman blogin! clikkaa täst niin pääset sinne!  Tässä ois niittee tyyppien blogeja joita yleensä luen Muistakaa luen myös muittenku näitten jotka on täs alapuolel!

xDhymiö: Sun blogi on salaperäisiä asioita täynnä! Niitä on hauska lukea! Pidän sun blogista!  Sä oot hieno esimerkki siitä että, " Vaikka ulkoasusi ei olisi kovin erikoinen voit silti saada lukijoita vain tekstin avulla" Sun ei tartte koristella sun blogia kaikilla hömpötyksillä vaan pidän sun blogista juuri sellaisena kun se on!

Tille: Oot mahtavan hyvä piirtään! Sun blogi on ihanan värikäs! Sun tekstit on aina kiva lukea! Sun blogista löytyy kaikenlaista kivaa! esim. piirto ohjeita väritys kuvia, PPP:liitto, helppiä,  ja kaikkea muuta! Tillervo todistaa: " 1-vuodessa voi saada yli 200 lukijaa "

Ressuinen: Sun blogin tekstit ei oo liian pitkiä eikä liian lyhyitä1 Vaan sopivan kokoisia! Olet koonnut parissa kuukaudessa yli 20 lukijaa! Ulkoasukaan ei ole hassumpi :)! Muista aina tämä: " Oli mikä päivä,  ilma, viikko , kuukausi tai vuosi tahansa, Sannivanilla lukee aina blogiasi! "


Jatkan huomenna ;) Pitää mennä syömään, Heippa!

Ps. osallistukaa mun blogin kisaan bliis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä siellä!
Olen tällä hetkellä lopannut mutta kommat joskus tarkistan :) Saatan ehkä vastaillakkin kommiin joten silmät tarkkana OO Kommavalvonta ei nyt ole päällä mut toivon että käyttäydyt asiallisesti :))

Mukavaa kommailua <3 <3 <3 <3