Blogini lukiat! ( pyrin 35)

Banniton joulukuu

Banniton joulukuu

lauantai 26. marraskuuta 2011

Heloo again!

Kirjotin jo tänään yhesti ( clikkaa nyt vaan). Mutta, Ressulle onnea! Sain sun yliksen valmiiks! Paan sen pian kopioitavaa sivulle. ( eka teen sen ,))  Jaa nyt jatkan sitä Kenen blogeja yleensä luen:listaa ( HUOM! luen muitaki blogeja ku pelkästään näit)

HansQuinen: Sun blogi on ihan ihQu pihQu! Tekstejä on kiva lukea! Oot miuahtavan hyvä piirtään! Sun blogista löytyy kaikkea jänskää! Sun blogia on vaan niin ihana lukea! muista: " Oli piirtäjä kuka tahansa se ei vedä vertoja sulle! "

hanniis: Sun blogi,,, sun blogi,, En mä tiiä mite kuvailisin sitä! Se on niin mieletön ja ihunaa! Oot hyvä piirtään ja aijankohtast tekstii öö emt se vaan on niin ihunaa!! Muista aina: " Sun blogi on niin ihuna että, on aina pakko jatkaa ja jatkaa lukemista! "

Ellunen ja Annenen:  Blogis siis bloginne on aina amazing! Ihanan soppelit tekstit ylis on aina niin mieleteön! Se on nii niceeee se teiän blogi! Muistakaa aina: " Älkää luvuttako koskaan! Jatkakaa ja jatkakaa lukijoitten kerämistä! "

Siinä ne sitten olikin. Käyn sitten muittekin blogissa ku heitten! Edellisessä tekstissä näytettiin ne muut joten klikkaa tästä niin pääset sinne :)

Mun pitää mennä, Hellou! Bye bye

PS. Teen kopioitavaa sivun huomenna tai maanantaina. Näette edellisestä tekstistä miks en voi kirjottaa ehk huomen. Ainakaan paljon :(

PS.2 Teen kaikille joitten nimet mainitsin tuossa listassa pienen yllärin :)

PS. 3 Muistakaa. se joka on 20 lukija saa erikois palkinnon! En kerro sitä vielä. Erikois palkinnosta lisää tietoa blogini sivusta: Lukijat.

4 kommenttia:

  1. Muuten Sanni, sä saat ottaa ton yliksen millon haluut pois. ;=) Ja voisitko käydä kattoo mnu blogin ystäväkirjan?

    VastaaPoista
  2. Otan sen sitte pois ku saan oman yliksen valmiiks ;) Ku on ollu kaikenlaist hässäkää ku tänää oli mul se laulukeikkaki ;) Onneks sain sentään SUN yliksen valmiiks ,)

    VastaaPoista
  3. HansQu: Eippelis kestä .))) Sun blogi on IHUNAAAA!!

    VastaaPoista

Hei sinä siellä!
Olen tällä hetkellä lopannut mutta kommat joskus tarkistan :) Saatan ehkä vastaillakkin kommiin joten silmät tarkkana OO Kommavalvonta ei nyt ole päällä mut toivon että käyttäydyt asiallisesti :))

Mukavaa kommailua <3 <3 <3 <3