Blogini lukiat! ( pyrin 35)

Banniton joulukuu

Banniton joulukuu

torstai 1. joulukuuta 2011

Kiitos Vatepatelle + 1 päivä joulukuuta!

Hellurei!
Nyt alkuun Kiitos Vatepatelle et liityit mun blogin 20 lukijaks! Kiitokseksi liityin sunkin blogiin! Ja saat vielä erikois palkinnon: Saat kirjoittaa yhden tekstin mun blogiini!

Selitän vatepatelle ohjeet erikseen ja kerron hänelle s postini. En halua että kukaan panda alkaisi lähetellä pila s posteja!

Nyt toisiin asioihin! Tänään on 1 päivä joulukuuta! Jihhuu! Kävin tänään Panfun joulukalenterin luona, Hannispandan joulukalenterin luona ja HansQun joulukalenterin luona. Panfusta sai tuolin ja pomppivan joulukuusen. Mutta taas Hanniksen blogissa pääsi klikkaamalla Anskumurun Panfu-blogiin! Ja HansQun blogissa sai nähä siiden videon! Käykää ihmeessä!

Kiitos myös Ressu3:selle et, panit mun tekemän yliksen sun blogiin! Miten en älynny et siihen voi kirjottaa esim. Ressu3:n panfu-blogi! (vai mitä siinä lukikaan en muista .()) Jos haluatte että, teen teille yliksen tassuttainkuvan tai jonku muun niin voitte tilata kommissa. Ei oo kenenkään pakko.

Voin vihjasta yhdestä asiasta teille. Teen EHKÄ kaikille lukijoilleni joulukortit1 Ja uusi yliskin valmistuu tuota pikaa ;) Sen aikaa saatte nauttia Ressun tekemästä ihanasta yliksestä :) ( se ei ole kovin jouluinen koska se on tehty kesemmällä ).¨

Lähden tästä nyt häiritsestämästä teitä.

Hellurei, Sannivanilla

ps. Ei ole vielä tassuttain kuvaa :( Mutta, pyydän ehkä HansQua tekemään mulle sellasen :) (jos se suostuu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä siellä!
Olen tällä hetkellä lopannut mutta kommat joskus tarkistan :) Saatan ehkä vastaillakkin kommiin joten silmät tarkkana OO Kommavalvonta ei nyt ole päällä mut toivon että käyttäydyt asiallisesti :))

Mukavaa kommailua <3 <3 <3 <3