Blogini lukiat! ( pyrin 35)

Banniton joulukuu

Banniton joulukuu

tiistai 20. joulukuuta 2011

Pinkki ei suostunu

Lumi-päivää pandat! 
Pinkki ei suostunu hoitaanj mun Panfuasioita. Joten vaikka onkin kiireitä yritän johonkin väliin blogata :). Käyn myös Panfussa jonkun verran ja yritän myös lukea blogejanne. Mutta, se lupaus on silti vielä :).

Panfuun tuli uusi kuteita ja ne on SIGAEXTRAMAGEEN hienoja :D. Ostan ainaki mekon ja tukan :*. Ja Panfuun tuli eilen lunta! Jes, nyt pääsee tekeen vaikka mitä hauskaa ku sais ne sukset :) Jos hjää 4 luukkua välistä ei voi saada suksia :(. Mul on jääny 2 välistä. Viime vuonnaki sai sukset mut ne ei ollu noin hienot.

Ootteko muuten huomannu että jotkut joulukalenteri/yllätyskone/viikkolahjat ääntelee? Se yks joulupukki (jonka sai vissiin viikkolahjaks) sanoo muistaakseni Hou hou hou!. En oo ihan varma. Ja ne kulkuset vai mitkä kilikellon onkaan ne kilisee :D. (Ne sai visiin jostain en muista) Se takka jonka sai muistaakseni joulukalenterista niin se on vähän niinku et joulupukki tulis sieltä.

Ootteko kattonu sellasii elokuvii ku Mitä tapahtui joulupukille? ja Mitä tapahtui joulupukki 2? Musta ne on hyvii :). Joulutarinaki on kiva jouluelokuva. Ja Aattonahan tulee muitakin jänskiä elokuvia :).

Oon tekemässä jouluvideota. Mutta en oo varma saanko sen blogiin näkyviin :/.Yritän parhaani. Mul on myös kesken Lukijani video. Mutta, siitä ei sitten enempää etten paljasta sitä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä siellä!
Olen tällä hetkellä lopannut mutta kommat joskus tarkistan :) Saatan ehkä vastaillakkin kommiin joten silmät tarkkana OO Kommavalvonta ei nyt ole päällä mut toivon että käyttäydyt asiallisesti :))

Mukavaa kommailua <3 <3 <3 <3