Blogini lukiat! ( pyrin 35)

Banniton joulukuu

Banniton joulukuu

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Rauhanpäivä

Peace rauhan asialla olevat panduskamme pörröiset! Tänään vietämme kansainvälistä rauhan päivää elikkä, KVRP:tä. Eloisekin tuli tänään Panfuun ja hä paljasti salaisuuden. Saamme rauhanpuun! Rauhasta puheen olle mikäköhän säpinä nyt on meneillään kun Panfuun tehdään päivityksiä! Huoh! Toivottavasti kaikki pysyvät rauhallisina.Eloise vinkkasi että Panfun vaatesuunnittelia Lilillä olisi Tillervoon liittyvä jutska. Sitte meikä lähti tietenkin hetki tsekkaamaan ettei vaan oo tapahtunu hirveitä! Sitten kun aloin jutustella Lilinkaa sain setviteltyy että saimmekin rauhanpäivän lahjaksi Tillervon suunnitteleman paidan. Se on niin siide! Musta kyllä tosi moni niist paidost on tosi siide! Tässä olis kuva paidasta:

 Se on tosi nätti! Sitten ihan huvin vuoks aattelin et Hei! meikähän vois ihan hyvin lisäillä jutskii tohon rauha t-paitaan. Sitten siitä tuli tällänen lopputulos:

 Ei se nyt niin best best best asu oo mut mun mielest et ihan OK.
Haluaisin näyttää Rauhanpäivän kunniaksi näyttää rauhavideon.
Eip mulla ollukkaan paljon muuta joten
RAUHANPÄIVÄÄ
viettäen Sannivanilla. Peace peace peace!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä siellä!
Olen tällä hetkellä lopannut mutta kommat joskus tarkistan :) Saatan ehkä vastaillakkin kommiin joten silmät tarkkana OO Kommavalvonta ei nyt ole päällä mut toivon että käyttäydyt asiallisesti :))

Mukavaa kommailua <3 <3 <3 <3