Blogini lukiat! ( pyrin 35)

Banniton joulukuu

Banniton joulukuu

tiistai 3. tammikuuta 2012

Panduset!

Päivää pandat! Nyt kaikki on niin parasta! Elämä onnistuu! Sain vihdoinki tehtyä kunnon videon. Ja tein Panfun versiän uutisista eli: Panduset! :D se on hassu nimi mutta kiittäkää Pinkki2:sta se keksi nimen.  Tässä se video on: Toivottavasti se näkyy ilmottakaa kommenteissa jos se ei näy. Saattaa olla että se ei näy koska en halunnu panna sitä mihinkään You tubeen ja sitä paitsi vanhemmat ei anna.

Yritän tehdä mahdollisimman usein Panduset jos toi nyt ensinkään näkyy. Ilmoitan blogissa milloin ja mihin aikaan kuvaan niitä jos joku haluaa näkyä videossa. HansQu oli pelaamassa Pandamoniumissa (vai mikä serveri olikaan) peliä niin sitten se pääsi mukaan. Voisitte myös ilmoittaa kommenteissa/panfussa jos video näkyy/ei näy. :) Sitten saisin tietää onko järkeä jatkaa Pandusia. Anteeksi kun nyt vaadin teiltä näin paljon mutta olisi kiva kun kommaisitte. Jos joku haluaa voi lähettää myös kommentissa mitä mieltä on Pandusista (jos se näkyy) ja että haluaisiko että jatkan niitä.

Nyt Panfuun. On tullu uusia vaatteita ja enempää en olekkaan saanut selville vielä. Ja pyydän teitä että voisitteko osallistua Painajais-kilpailuun klikatkaa tästä. Julistan voittajat ja erikois ylläeritten saajat tässä kuussa (tammikuussa) Tai Helmikuussa.


Nyt ei sitten ole muuta kun Heippa!

2 kommenttia:

  1. Voih. mä arvelinki et se ei näy ku se ei näy mullakaan mut ajattelin et se näkyis muilla :S Onko sulla mitään neuvoa mil se näkyis muutaku panna You Tubeen?

    VastaaPoista

Hei sinä siellä!
Olen tällä hetkellä lopannut mutta kommat joskus tarkistan :) Saatan ehkä vastaillakkin kommiin joten silmät tarkkana OO Kommavalvonta ei nyt ole päällä mut toivon että käyttäydyt asiallisesti :))

Mukavaa kommailua <3 <3 <3 <3