Blogini lukiat! ( pyrin 35)

Banniton joulukuu

Banniton joulukuu

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kaikkea

Ystävänpäivä vierähti. Sain Laku56:delta ystävänpäiväkortin. Muilla oli blogeissa kaikille tarkoitettuja ystävänpäiväkortteja joten oli ne tavallaan minullekkin :) Tässä olisi pieni video kiitokseksi :)


Juu ei mikään paras mut tein sen nopeesti. Ja pokottimen korttiki tossa heti tavallaan "kannessa" tai miten nyt sanois :)

Mulla on perjantaina IRL synttärit. Täytän 11-v No onhan se ihan hieno ikä :) Ajattelin pitää perjantaina (sillon on mun oikeet synkkärit) IRL synttärit ja sit joku toinen päivä Panfu-bileet :) Täs ois kutsu Panfu-bileisiin:

Tuon saa kopioida blogiinsa ja mainostaa sitä koska haluaiasin paljon vieraita :) Ventovieraatkin saavat tulle ;) Kaikki vaan mukaan :) Aion myös videoia koko synttärini (jos saan IRL kameraani patterit) Lähetän tuon kaikille Panfussa (siis kavereilleni koska muille en voi) joten älkää ihmetelkö jos saatte sen :)

Tassut heiluen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä siellä!
Olen tällä hetkellä lopannut mutta kommat joskus tarkistan :) Saatan ehkä vastaillakkin kommiin joten silmät tarkkana OO Kommavalvonta ei nyt ole päällä mut toivon että käyttäydyt asiallisesti :))

Mukavaa kommailua <3 <3 <3 <3