Blogini lukiat! ( pyrin 35)

Banniton joulukuu

Banniton joulukuu

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Pitkästä aikaa postaus.

Moi pandat!

Vaikka oonki tauolla tulin postaan lyhyen postauksen. En vieläkään tiedä mitä Panfussa on tarkalleen tapahtunu, koska en pääse koneel panfuun. Vissiin jotain pääsiäishommaa. Oon silti käyny toisel koneel Panfus mut en jaksa aina aukasta sitä. Joskus piipahdan kumminki :) En kyl tajuu miks tää kone ei päästä. En voi vieläkään laittaa sitä videota koska se on kesken koska siitä puuttuu yhet sanat enkä voi mennä panfuun ottaan niist kuvaa mut kai sitä pitäs sil toisel koneel ottaa se kuva jos jaksaisin. Enkä pistä sitä videota youtubeen vaan tänne blogiin pelkästää, koska kävi ilmi että se ei oo laillista pistää jonku toisen musiikkia omaan videoon ja julkasta sitä tubes. No jaa ei sit tuu enempää musiikillisia videoita.

Mulla ei nyt ollu muuta. Tuli lyhyt postaus ja ono vieläki tauolla mutta oon jo tässä pari päivää miettiny mitä postaisin ku en tiiä Panfusta enää mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä siellä!
Olen tällä hetkellä lopannut mutta kommat joskus tarkistan :) Saatan ehkä vastaillakkin kommiin joten silmät tarkkana OO Kommavalvonta ei nyt ole päällä mut toivon että käyttäydyt asiallisesti :))

Mukavaa kommailua <3 <3 <3 <3