Blogini lukiat! ( pyrin 35)

Banniton joulukuu

Banniton joulukuu

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kiitos kommista! + tähtipandatittelin sai Laku56!

Päiviä pandukaiset pienoiset!

Kiitos ihanista kommista! Tässä olisi elviiran, ressun, emilian, krisun ja lakun ihanat kommat jotka sain kun olin surusta masentunut!:




(klikatkaa niitä niin tulee isommiks)


Kiitos aivan hirveästi kommista!

Nyt siitä tähtipandatittelistä. Laku siis voitti painajaiskilpailun ja sai tähtipandatittelin. Elikkäs se tarkoittaa nyt että piirrän sellaisen kuvan niinkuin ja maninitsen lakun ja sen että hän on voittanut painajaiskilpailun tuolla sivupalkissa (vai mikä se nyt olikaan). Ei se sellaisen suurenmoinen juttu ollut.

Ajattelin tehdä kommaviikko-kampanjan blogiini muttakun en päässyt yhteen vaiheeseen elvin ja annen blogiin ja sitte katseskelin niitä tekstejä jotka jäi välistä yks päivä niin sillä oli kommaviikko joten en halua alkaa matkimaan niin en pidäkkään kommaviikkoa.

Mulla ei nyt oo mitään muuta kerrottavaa.Pitäs tästä lähteä tekeen se viikkotehtäväki ku en oo yhtään perillä koko hommasta :S

Heiluttaen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä siellä!
Olen tällä hetkellä lopannut mutta kommat joskus tarkistan :) Saatan ehkä vastaillakkin kommiin joten silmät tarkkana OO Kommavalvonta ei nyt ole päällä mut toivon että käyttäydyt asiallisesti :))

Mukavaa kommailua <3 <3 <3 <3