Blogini lukiat! ( pyrin 35)

Banniton joulukuu

Banniton joulukuu

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Terveellisempää?

Päiviä pandat!
 Minulla onkin tänään viimeinen syyslomapäivä. Huomenna alkaakin sitten koulu ja meillä on uintia. Kuulitte varmaan Ellan ja Maxin blogista että itkiä oli Paul the Kid! Eilen ihmettelinkin kun hän oli niin surullinen. Mitenköhän tämä tarina vielä päättyy! Minulla kyllä kävi mielessä että mitä jos tämä liittyy jotenkin Krucioon! Krucio oli niin ilkeä! Hän uhkasi muuttaa Panfun kiveksi! Paul the Kid on Krucio muta hänet muutettiin pikku pojaksi joka ei paahuutta tunne. Kaikki eivät ehkä muista tai tiedä Krucioa mutta hän on niin ilkeä kun kuvitella voi! Mutta en nyt viitsisi puhua pahasta. Mahani kurnii pitääkin kohta lähteä syömään.

Kumpi noista on teidän mielestä terveellisempää? Entä kumpi olisi herkullisempi? Minusta nämä 2 olisi kumminki kaikista herkullisimpia xD

Kumpi noista kahdesta olisi terveellisempää? Entä parempaa? Muistakaa että älkää syökö aina herkkuja. Vihanneksiakin pitää syödä!

No lähdenkin nyt syöpimään! Heiluttaen Sanni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä siellä!
Olen tällä hetkellä lopannut mutta kommat joskus tarkistan :) Saatan ehkä vastaillakkin kommiin joten silmät tarkkana OO Kommavalvonta ei nyt ole päällä mut toivon että käyttäydyt asiallisesti :))

Mukavaa kommailua <3 <3 <3 <3